BERENGE MAHALLESİ’NDE YOL GENİŞLETME SONRASI TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda, Berenge Mahallesi Nevzat Sezer Sokak ile Hami Aydınlar Sokak’ın birleşim noktasında gerçekleştirilen yol genişletme çalışmalarının ardından bölgede taş duvar yapımına başlandı. Yapılan düzenlemelerle birlikte hem yol güvenliğinin artırılması hem de bölgenin daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

Ekipler tarafından titizlikle sürdürülen taş duvar yapımı sayesinde, yol kenarlarında oluşabilecek risklerin önüne geçilmesi ve uzun ömürlü bir altyapının oluşturulması amaçlanıyor.

Cumhurbaşkalığı Cimer İç işleri Arapgir Belediyesi Arapgir Belediyesi Arapgir Belediyesi Arapgir Belediyesi cittaslow Arapgir Belediyesi Arapgir Belediyesi