Oturum Açın
Başkan'ın Konuşması

Arapgir Tanıtım

PopUp MP3 Player (New Window)

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN KÖYLERE ZİYARET

FacebookTwitterGoogle bookmarkMyspace bookmarkJP-Bookmark

Ak Parti Arapgir İlçe Kadın Kolları Başkanı Makbule Ulucan, beraberinde yönetim kurulu üyelinin de bulunduğu heyetle Arapgir'e bağlı köyleri ziyaret ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Arapgir İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Başkan Makbule Ulucan önderliğinde Arapgir'in çeşitli köylerine ziyaretlerde bulundu. Köyleri gezen Ulucan, beraberindeki heyetle köylerde kadınlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Yoğun kalabalıklar tarafından karşılanan heyetin, vatandaşların kendilerine olan davranışlarının samimi ve sıcak olduğu belirtilirken, köylülerin yemek, üzüm gibi ikramlarda da bulunduğu aktarıldı.

Köylerde yaşayan kadın vatandaşların ilgisinin bu derece yoğun olmasının kendilerini oldukça memnun ettiğini belirten Başkan Makbule Ulucan, kadınların siyasette büyük etken haline gelmesinin de kadınlar tarafından büyük bir mutluluk haline geldiğini belirtti. Sosyal yaşamda adalet ve eşitliğin simgesi haline gelen Ak Parti'nin bu nedenle kadınlar tarafından çok seviliyor olması ve kendilerinin de böyle bir partinin mensubu olarak düzenledikleri ziyaretlerde aynı sevgiyle karşılanmalarının onur verici olduğunu aktaran Ulucan, onların sorunlarını dinlediklerini, ailede, toplumda ve sosyal hayatta yaşanan sorunlarının neler olduklarını kendilerine anlattıklarını belirtti. Ak Parti Arapgir Kadın Kolları Başkanı olarak Makbule Ulucan, bu sorunların çözülebilmesi için ekibiyle birlikte yoğun çalışma içerisine girdiklerini, ayrıca köy ziyaretlerinin de devam edeceğini açıkladı.

BASINDA BİZ

Akademik Çalışmalar